CaMaHo Trio – Flamenco & Folk Fusion

De klankkosmos van het CaMaHo Trio is zo wijd als de zee, gevarieerd van de geluiden en verhalen die elk van de unieke wereldmuzikanten in zich opneemt: zonovergoten, groovy muziek met diepe liedjes in verschillende talen

Cana

gitarist

Eric Manouz

Singer/songwriter

Holger "Hobo" Daub

Mondharmonica virtuoos

De band, opgericht in 2010 op het Canarische eiland La Gomera, bestaat uit Andalusische flamencozangers en gitaristen 'kana', Wereldmuzikant/ Singer-Songwriter / Producer'Eric Manouz' en de mondharmonicavirtuoos en docent Holger 'Hobo''Dauw.

Alle drie zijn ze wereldreizigers als het om muziek gaat en toeren ze ook met diverse andere projecten. Eric Manouz toert regelmatig met de singer/songwriter
Felix Meyer, samen met Holger "HoBo" Daub ze speelden onder meer in de Elbphilharmonie in Hamburg. Bereikt in duo met Tim Lothar Holger "HoBo" Daub de halve finales van de IBC Blues Challenge in Memphis.

Gepassioneerde flamencoritmes, songwriter folk, latino, reggae ontmoet
aardse, groovy blues. Het publiek wordt altijd meegenomen en meegesleept, een unieke concertervaring....

Zaterdagavond op de camping.

www.100000km.de

0

Je winkelwagen