De YUB-camper

Voor elke behoefte de juiste camper

De YUB Camper is een kleine, lichte camper in een speciale GVK sandwich constructie in verschillende uitvoeringen.

YUB Camper GT

Deze camper past achter iedere auto of busje, is licht en volgt zeer stabiel. 100km/h-goedkeuring is standaard en kan ook worden weergegeven voor kleine auto's. Leeggewicht van net geen 400 kg met een toegestaan ​​totaalgewicht tot 1300 kg.

YUB Camper SUV

Er is er een voor SUV-rijders die ook graag buiten de gebaande paden rijden YUB Camper SUV- Identiek aan de YUB Camper GT, maar met meer bodemvrijheid en grotere wielen met AT- of optionele MT-banden. Zo kom je op de mooiste plekjes weg van de grote campings.

YUB Campers OF

En dan die YUB Campers OF – OR staat voor Off Road – dit is de variant voor ruw terrein! Speciaal hiervoor ontwikkeld robuust chassis met veel bodemvrijheid en goede banden. Ook volgt deze camper elke harde offroader rustig door het ruigste terrein zonder enige moeite.

De WoKaBox

de WoKaBox is een compacte pick-up cabine in dezelfde GVK-sandwichconstructie - licht en robuust.

123 Camp universeel meubilair

Wilt u uw eigen auto of busje alleen tijdelijk ombouwen tot camper, dan is de 123Camp universeel meubel goed bediend. Ze passen zich flexibel aan bijna elk voertuig aan en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe auto bij het wisselen van voertuig.  

Beleef de YUB Camper live bij Adventure Southside

Stand FG-812, buitenruimte


0

Je winkelwagen