Schwanheimer Industriekleber GmbH

40 jaar kwaliteit die verbindt

De noodset voor expedities

Dit jaar presenteert Schwanheimer Industriekleber GmbH zich vanaf 29.07 op de Adventure Southside in Friedrichshafen. – 31.07.2022-XNUMX-XNUMX.

Ons bedrijf richt zich al meer dan 40 jaar op de ontwikkeling en productie van industriële lijmen. Ons assortiment wordt gebruikt in veel gebieden rond het voertuig zoals. B. gescheurde sierdelen/bumpers, buitenspiegels, kunststof delen, rubberen afdichtingen, alsmede diverse reparaties in het tentengebied, etc.

Op Adventure Southside van dit jaar in Friedrichshafen bieden we: 10%-20% exclusieve beurskorting (afhankelijk van de containermaat) op ons complete assortiment. Daarnaast zullen onze application engineers onze producten "live in action" tonen op onze stand in de overgang tussen Hal A3 en Hal A4 Stand BG-390.


0

Je winkelwagen