YUB Camper

Rätt husbil för alla behov

YUB Camper är en liten, lätt husbil i en speciell GRP sandwichkonstruktion i olika versioner.

YUB Camper GT

Denna husbil passar bakom vilken bil eller skåp som helst, den är lätt och följer mycket stabilt. 100 km/h godkännande är standard och kan även visas för små bilar. Tomvikt från knappt 400kg med en tillåten totalvikt på upp till 1300kg.

YUB Camper SUV

Det finns en för SUV-förare som också gillar att köra utanför allfartsvägarna YUB Camper SUV- Identisk med YUB Camper GT, men med mer markfrigång och större hjul med AT eller valfria MT-däck. Detta tar dig till de vackraste platserna bort från de stora campingplatserna.

YUB Campers ELLER

Och så den där YUB Campers ELLER – OR står för Off Road – det här är varianten för tuff terräng! Robust chassi speciellt framtaget för detta ändamål med gott om markfrigång och ordentliga däck. Denna husbil följer dessutom varje hård terrängåkare lugnt genom den tuffaste terrängen utan några svårigheter.

WoKaBoxen

den WoKaBox är en kompakt pickup-hytt i samma GRP sandwichkonstruktion - lätt och robust.

123 Camp universella möbler

Om du bara tillfälligt vill konvertera din egen bil eller skåpbil till en husbil, 123Camp universalmöbler väl serverad. De anpassar sig flexibelt till nästan alla fordon och kan enkelt anpassas till den nya bilen vid fordonsbyte.  

Upplev YUB Camper live på Adventure Southside

Monter FG-812, uteplats


0

din varukorg