Schwanheimer Industriekleber GmbH

40 år av kvalitet som knyter ihop

Nödstället för expeditioner

I år kommer Schwanheimer Industriekleber GmbH att vara närvarande på Adventure Southside i Friedrichshafen från 29.07. – 31.07.2022-XNUMX-XNUMX.

Vårt företag har fokuserat på utveckling och tillverkning av industriella lim i mer än 40 år. Vårt produktsortiment används i många områden runt fordonet som t.ex. B. trasiga trimdelar/stötfångare, ytterbackspeglar, plastdelar, gummitätningar, samt diverse reparationer i tältområdet m.m.

På årets Adventure Southside i Friedrichshafen erbjuder vi 10%-20% exklusiv mässrabatt (beroende på containerstorlek) på vårt kompletta sortiment. Dessutom kommer våra applikationsingenjörer att visa våra produkter "live in action" i vår monter i övergången mellan Hall A3 och Hall A4 Monter BG-390.


0

din varukorg