Pure Campers - Utforska din frihet

Elegant, strömlinjeformad och hållbar, Pure Camper är den perfekta följeslagaren för ditt nästa äventyr.

Drömgröna maskinen 

Pure Camper är tillverkad av miljövänliga material och kommer att produceras lokalt i hela Europa, vilket minskar kostnaderna för både klimatet och kunderna. Den minimalistiska designen innehåller jordnära element för en förtrollande interiör med en nick till Moder Natur. 

Tillverkad helt av trä

Elegant, strömlinjeformad och hållbar, Pure Camper är den perfekta följeslagaren för ditt nästa äventyr. Oavsett om du är en digital nomad på heltid eller en vanlig roadtripper på helgen, erbjuder denna tårfällbara släpvagn allt du behöver för att vara helt självförsörjande. 

Kabinens skandinaviska interiör är konstruerad helt av trä och erbjuder en "grambar #vanlife-upplevelse". Samtidigt görs läsning eller avkoppling mysig och bekväm med integrerade lampor och ett vinklat ryggstöd. 

Njut av att leva utanför nätet när du lagar frukost i ditt utekök, som ligger precis intill naturen utan att kompromissa med moderna bekvämligheter. Du hittar sötvattenkran och duschmunstycke med 75l reserv, kylskåp, eluttag och spis med plats för två stora gasflaskor. 

Live on the Adventure Southside – bara fredag

Intresserad av att bli en del av Pure Camper-projektet? Vi skulle älska att höra från dig!

Monter BG-374 (Hall A3)

0

din varukorg